· 

Reisgenoot gezocht 2022 - roadtrip naar andere continenten

Hi!

 

Ik ben Tobias en kan niet wachten om nieuwe continenten te ontdekken! Ga jij met me mee?

Na twee grote trips door Europa is het tijd voor nieuwe continenten! Ik heb een safari-stijl Land Rover Defender die klaar is voor avontuur. Ik hou van actieve reizen, ga graag hiken, dompel me onder in andere culturen, rijd het liefst over afgelegen bergpassen, chill af en toe op het strand en maak graag kampvuurtjes in de avond.

Tekst gaat door onder de foto

Reisgenoot gezocht voor roadtrip Zuid-Amerika, Afrika of zijderoute naar India en Azië

Avontuurlijke roadtrip

Heb jij al zin in een ultiem avontuurlijke roadtrip? Denk hierbij aan mooie bergen, leuke ontmoetingen, blauwe zeeën, knusse dorpjes, bruisende steden, wilde natuurgebieden en schone rivieren. En dan niet voor enkele dagen of weken, maar enkele maanden tot een jaar lang! Een onvergetelijke trip met iedere dag de vrijheid om te doen wat we leuk vinden. Iedere dag is een nieuw avontuur vol mooie omgevingen en onverwachte ontmoetingen! 

Dit jaar wil ik graag met de Defender andere continenten ontdekken. Waar we heen gaan, wat we gaan doen en hoe we onze dagen doorbrengen hoop ik samen met jou vorm te kunnen geven. Ik heb natuurlijk al ideeën en dromen, maar stel me graag flexibel op!


Reisgenoot gezocht in het kort

 • Onvergetelijke roadtrip reis met de Land Rover Defender en daktent
 • Doel: Zuid-Amerika, Canada/VS/Midden-Amerika, Azië of Afrika (wat is jouw droombestemming?)
 • Vertrek: halverwege 2022
 • Terug: ergens in 2023?
 • Actief buitenleven
 • Vrij wildkamperen op de mooiste plekken, afgewisseld met campings
 • Op zoek naar de meest indrukwekkende natuurgebieden
 • Roadtrippen langs leuke dorpjes en steden
 • Jij bent een jongen of meid, tussen de 20-32 jaar oud
 • Jij bent: positief, actief, nieuwsgierig, sociaal en flexibel
 • Check ook de Facebook en Instagram pagina's voor een leuke impressie van m'n vorige trips

Waar gaan we heen?

Ik heb zoveel ideeën, maar pas me graag aan. Hoog op mijn lijstje staan Zuid-Amerika en een combi van Noord- en Centraal-Amerika! Maar ook Afrika of de Zijderoute naar India lijken me super mooi. In de afgelopen jaren heb ik alle uithoeken van Europa mogen ontdekken. Mijn volgende droom is om met de Land Rover Defender een roadtrip te maken naar de andere continenten.

Op reis ga ik voor zowel natuur als cultuur! Ik ontdek graag afgelegen plekken en de mooiste natuurgebieden, maar ontmoet ook graag mensen en wil natuurlijk ook alle toeristische highlights zien! Een combi met van alles wat dus.


Hoe reizen we?

We gaan op pad met mijn Land Rover Defender 110. Een auto waarmee we letterlijk overal kunnen komen, of het nu de stad of de jungle is, wij komen er wel. Met deze auto kunnen we echt off-the-beaten-track en afgelegen omgevingen ontdekken. Daarnaast is hij 'klein' genoeg om ook in de dorpen en steden zijn weg te kunnen vinden. Een echte all-rounder die ons brengt waar het OV niet kan komen. Je ziet met een auto zoveel meer!

De Defender is voorzien van alles wat we nodig hebben. Denk hierbij aan een koelkast, zonnepaneel, daktent inclusief matras, opbergkisten, luifel, oventje, bed binnenin en alle kampeeruitrusting die we nodig hebben. Met de Defender als basecamp zijn wij dus goed voorbereid. We kunnen heerlijk in de daktent slapen, maar als het stormt kunnen we achterin de auto op een groot bed slapen. Daarnaast zorgt de luifel voor het echte kamp-gevoel en beschermt hij ons tegen de hete zon of regen. Met behulp van het zonnepaneel blijft de koelkast koel en kunnen we onze laptops, telefoons en camera's opladen.

Het reizen met de auto biedt de ultieme vrijheid. Samen met de Land Rover kunnen we gaan en staan waar we willen. Dankzij deze auto kunnen we nóg verder de natuur in, ideaal als we unieke hikes willen maken. Op dit soort plekken zie daarnaast ook het meeste wildlife en tref je misschien wel locals die nog nooit toeristen hebben gezien. Het is dé reisauto als je op zoek bent naar avontuur en unieke ervaringen!


Wie ben ik?

Reismaatje gezocht voor een onvergetelijke roadtrip naar Zuid-Amerika, Azië of Afrika

Ik ben Tobias van Krieken, 29 jaar oud en een echte avonturier! Ik ben afgestudeerd als Toegepast Bioloog-Ecoloog maar heb de laatste jaren gewerkt in de online wereld (webshops en marketing).

 

Ik houd van hiken in de bossen en bergen, boulderen, mountainbiken en hardlopen en zo nu en dan pak ik de (opblaas)kayak. Daarnaast ben ik veel op pad met de camera om het leven als reiziger vast te leggen. In het weekend vind je me meestal bij vrienden, om wat te drinken of voor een kampeertrip.

In de afgelopen jaren heb ik al veel mooie reizen en vakanties mogen maken. Wat begon met het roadtrippen en kamperen op een camping ontwikkelde zich al snel tot het reizen als een 'overlander'. Het is een levensstijl vol vrijheid, wildkamperen, kampvuurtjes, het ontmoeten van andere reizigers, het ontdekken van nieuwe culturen en vooral het actief buiten leven in de mooiste omgevingen.

Mijn reisavonturen deel ik (in het Engels) als Rafiki on Tour op Facebook en Instagram. Scroll ook even naar beneden op Insta, in 2017 heb ik 8,5 maand door Europa gereisd met een reisgenoot die ik ook online heb ontmoet! Een super vette afwisselende reis die ik nu op een ander continent met jou over wil doen! Die reisgenoot van toen is trouwens inmiddels een super goede vriend en is al op twee grote reizen (8,5 maand en 10,5 maand) en ontzettend veel andere trips mee geweest.

Een opsomming van mijn persoonlijkheid? Actief, flexibel, sociaal, positieve vibes, vroege vogel, nieuwsgierig en altijd op zoek naar avontuur. 


Ga jij mee roadtrippen?

Lijkt het jou wat om mee op reis te gaan, of wil je gewoon meer info? Stuur me dan gerust een berichtje via onderstaand formulier. Een berichtje via m'n Instagram pagina mag ook!

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


Recent in het nieuws

Mijn huidige trip (2020/2021 EU)  is recentelijk in de kranten uitgelicht. Benieuwd? Hieronder staan twee van de artikelen.

Write a comment

Comments: 0